Som foredragsholder mærker man hurtigt om arrangørerne har styr på omgivelserne, deltagerne og alt det praktiske. Nina og Cecilie har øje for detaljerne, et skarpt overblik og stadig overskud til vise stor betænksomhed og sympati for dem de arbejder med. Jeg lagde særligt mærke til deres energi og glæde, som er gennemgående i alle deres interaktioner, med hinanden, lytterne og mig. Det føltes trygt og professionelt at samarbejde med Minds of Us og jeg gør det gerne igen.

Jesper 'Kasi' Nielsen, Amazing Jewelry 

Nina og Cecilie kontaktede mig i forbindelse med deres debut i Aarhus og vi har siden været gode venner og samarbejdet i adskillelige andre anledninger. Det særlige ved disse to unge kvinder er, at de arbejder koncentreret for at skabe en fantastisk oplevelse både bag scenetæppet og foran. De forstår sig på mennesker og spotter behov før de opstår, hvilket er vigtigt for, at jeg kan holde fokus på det jeg skal give videre i mine foredrag. Jeg vil og kan varmt anbefale at vælge Minds of Us til konferencer, foredrag, workshops og lignende.

Jesper Bergstrøm, www.jesperbergstrom.com

Gennem Feedwork har jeg i flere omgange arbejdet med Minds of Us. Vi har altid følt os meget trygge i samarbejdet med Nina og Cecilie, hvilket gør det til en god oplevelse at holde oplæg til deres arrangementer. Når der er styr på tingene rundt om, kan vi fokusere på at levere et godt produkt – hvilket er meget vigtigt for os. Det jeg særligt har lagt mærke til, er deres proaktivitet og fremsynethed i hele arrangørrollen. De har kort sagt styr på tingene, før jeg selv når at tænke på dem - det gælder både praktiske forhold, briefinger og det hele. Jeg vil klart anbefale at samarbejde med Minds of Us i forbindelse med events, konferencer og andre arrangementer.

Morten Melby, Feedwork 

Samarbejdet med Minds of Us giver trygheden og friheden til at vi kan fokusere, på det vi i Heart-Contact er gode til. Det har givet os overblikket og lettet de praktiske rammer fra vores skuldre. Særligt har jeg lagt mærke til pigernes store kærlighed og passion for det de gør. Deres altid smilende og varme måde at møde alle mennesker på, giver en unik følelse af at være blevet set og anerkendt. Minds of Us gør en ufattelig forskel for dit arrangement og din virksomhed.

Adam Dyreborg, Heart-Contact

Jeg synes, at samarbejdet med Minds of Us var professionelt og samtidig uformelt, på en måde, som gjorde det behageligt. Det plejer, at være én af delene, professionelt eller personligt, men pigerne havde begge aspekter med. Der var styr på tingene og det fjernede stressfaktoren fra mig – de havde hjertet med og det kunne jeg mærke. Jeg lagde særligt mærke til deres sans for detalje, hvilket jeg synes var fedt – intet blev taget for givet. Det var tydeligt, at Minds of Us troede på mig som foredragsholder, og Talte Tanker som koncept, og kunne sætte sig i mit sted, hvilket gjorde det nemt for mig at arbejde med dem.

Mazen Ismail, Talte Tanker

Nina og Cecilie er to skide dejlige og søde personer der med deres firma formår at gøre en positiv forskel. Lige fra det øjeblik man får øjnene op for deres tilbud, til man deltager i deres mange fede events, og også efter er man taget godt imod! Energien er altid i top og man forlader aldrig et event uden at have en hel masse med sig tilbage. Jeg håber at komme med til mange flere af deres arrangementer og at jeg kan blive ved at udvikle mig med hjælp fra Minds of Us! 
Prøv det! Du vil ikke fortryde det.

Nicolai Reinhold, deltager