Hvad vi kan


Alle arrangementer i din virksomhed har indflydelse på hvordan fremtiden ser ud, på både godt og ondt. Et godt arrangement kan vinde dig nye kunder, give dig dygtigere, mere produktive medarbejdere eller bygge broen til nyt talent. Et dårligt arrangement kan koste dig tid, penge, energi og samtidig skade dit brand. Vi sørger for, at du udnytter mulighederne, undgår fælderne og får afkast på din investering.

 kundearrangementer
Kundearrangementer

Du kan plastre dine sociale medier ind i markedsføring, men der er intet, der slår et godt håndtryk og øjenkontakt. Hvis du sælger bedst i virkeligheden og nyder at lære din målgruppe at kende på en personlig måde, kan et kundearrangement være vejen til en stærkere bundlinje. Vi hjælper dig med at planlægge et arrangement, som tiltaler din målgruppe og giver dig den optimale ramme at få nye kunder. 

interne-arrangementer

Interne arrangementer

Firmafester er sjove, men de giver sjældent bedre eller dygtigere medarbejdere. Investeringen går tabt i tømmermænd og trætte mandage, i stedet for at give afkast, som den burde. Vores speciale er at skabe oplevelser, der holder fast i jeres traditioner og værdier, men samtidig giver udbytte på den anden side. Det rigtig fede er, at vi sørger for det hele, så du bare kan dukke op og nyde begivenheden med dine kolleger.kreativ-sparring

Gode idéer

Vores kreativitet og gode idéer er det, som adskiller os fra andre. Vi er et ungt team og vores hjerter brænder for at skabe oplevelser, der gør indtryk. Balancen mellem det traditionelle, det moderne og somme tider det finurlige, er vores kunst. Du bør ikke hyre os, hvis du blot mangler nogen, til at bestille maden og reservere lokalet. 

praktisk-erfaring
Praktisk erfaring
Vi har ledt arrangementer for ti og for tusinde, skrubbet toiletter og hentet i lufthavnen, sat scener op og løbet efter kaffe, uddelt mikrofoner og underholdt foredragsholderens børn, byttet svedige skjorter ud og flyttet sofaer. Vi har erfaring i bagagen fra alle niveauer og forstår at løse udfordringer før de opstår. Når du hyrer os får du ikke kun god service, du får superhelte med en mission om, at dit arrangement skal klappe.


Konferencer
Generalforsamlinger
Rekrutteringsarrangementer
Teambuilding
Messer
  Seminarer
  Medarbejderudvikling
  Produktlanceringer
  Bestyrelsesmøder
  Lederarrangementer


  Frygt ej, hvis du ikke kender formatet eller størrelsen af dit arrangement endnu. Vores fornemmeste opgave er at bidrage med idéer og hjælpe dig med at bygge et originalt koncept. 
  Kontakt os for en snak om dit næste arrangement eller bliv klogere på vores arbejde under cases.