Hvad-vi-kanVi er tovholdere

Vi er arrangementskoordinatorer, vi er projektledere og vi er tovholdere – hvad end du kalder det betyder det mere eller mindre det samme, med al respekt for fagets mange nuancer. Vi arbejder med konferencer, kurser, workshops, foredrag og møder, hvor formålet er at gøre mennesker klogere. Det vi kan er at tage ansvaret for planlægningen, koordineringen, eksekveringen og afviklingen af arrangementer. Det vil sige, at vi i fællesskab designer et arrangement på baggrund af dine behov og ønsker og herefter fastlægger et program. Vi holder styr på alle eksterne aftaler, fra leverandører af mad til foredragsholdere med indslag, og det er ligeledes vores opgave at sætte al anden forberedelse i drift. Vi er der inden, under og efter arrangementet til at sørge for, at alting spiller og, at du kan slappe af mens du nyder din rolle som vært. Vi sætter en ære i at være fleksible og kreative i vores løsninger, så du kan være ligeså involveret i processen som du har lyst til – vi kan tage ansvaret for hele arrangementet, men vi kan også stå for enkelte dele eller bistå med rådgivning. Når du arbejder sammen med os kan du regne med, at vi er tilstede i dialogen og åbne i vores tilgang til arrangementskoordineringen.
hvad-vi-kan

Hvorfor vidensdeling

Vi har indgående erfaring med arrangementer indenfor vidensdeling og det er også her vi allerhelst vil skabe værdi for dig. Vidensdeling har mange faconer, og om du står med en konference, workshop, et kursus eller et foredrag eller noget helt andet, forstår vi at spotte behov og bringe de rette kompetencer ombord. Vi har valgt vores ekspertiseområde, fordi vi har observeret, at succes handler om læring, målsætning og vækst – og det er vi ikke alene om. I dag arbejder verdens største, og hurtigst voksende, virksomheder på at opfostre stærke relationer mellem deres medarbejdere, udfordre deres evner og udnytte deres potentiale fuldt ud. Nøgleordene er teambuilding, medarbejderudvikling og personaleuddannelse, men hvordan ser det ud i praksis? Det er helt enkelt et spørgsmål om at skabe adgang til midler, som allerede findes i virksomheden. Vores helligste opgave er skabe et meningsfuldt udbytte for dig og de som måtte være en del af arrangementet.  


Markedsføringsarrangementer

Det lyder måske ikke synderligt sexet, men markedsføringsarrangementer kan være både farverige og underholdende. I den senere tid er vi blevet introduceret for oplevelsesøkonomien, som efterhånden hersker i mange brancher. Det gør den, fordi forbrugerne er blevet langt mindre følsomme overfor sponsoreret reklame på deres startside, plakater i pangfarver og larmende kendingsmelodier. I stedet vil de røres, påvirkes og mærke det de laver – de vil opleve. Selvom man kan nå langt med traditionel reklame, er der ikke noget, som kan sammenlignes med den fysiske oplevelse af dine ydelser eller produkter.  Særligt som foredragsholder, kan det være en fornuftig idé at bruge et arrangement som et markedsførende tiltag, der kan åbne nye muligheder. Vi kan bygge et arrangement op omkring det du ønsker at formidle, til din kernemålgruppe med henblik på at udvide din forretning på en variation af niveauer. Om du skal nå 20 eller 500 fra din målgruppe, kan vi rådgive dig og koordinere arrangementet for dig.  

Du kan kontakte os her.