Et nyt perspektiv med Mazen


mazen-ismail


I februar 2017 arrangerede Minds of Us et foredrag med digter, sangskriver og forfatter Mazen Ismail. Målet var at støtte samfundets kulturelle forandringer i Århus og uddanne unge lokale i visualisering. Mazen har siden optrådt på en række at Danmarks største, og mest anerkendte scener. 

"Jeg synes, at samarbejdet med Minds of Us var professionelt og samtidig uformelt, på en måde, som gjorde det behageligt. Det plejer, at være én af delene, professionelt eller personligt, men teamet havde begge egenskaber med. Der var styr på tingene og det fjernede stressfaktoren fra mig – de havde hjertet med og det kunne jeg mærke. Jeg lagde særligt mærke til deres sans for detalje, hvilket jeg synes var fedt – intet blev taget for givet. Det var tydeligt, at Minds of Us troede på mig som foredragsholder, og Talte Tanker som koncept, og kunne sætte sig i mit sted, hvilket gjorde det nemt for mig at arbejde med dem." - Mazen Ismail, Talte Tanker