CasesBilagscans talentjagt

I juni havde Minds of Us æren af at bringe Bilagscans idéer til virkelighed, ved et arrangement, som skulle blive platformen for virksomhedens rekruttering af talent, blandt udviklere og data scientists. 

Læs mereDen menneskelige bundlinje

I februar 2018 fik Minds of Us til opgave at hjælpe Revisionshuset Tal & Tanker, med at møde nye iværksætterkunder. Teamet skræddersyede to arrangementer ved navn "Spørg en revisor" og inviterede de århusianske iværksættere til morgenmad og et foredrag om den menneskelige bundlinje, et koncept, som Tal & Tanker har opfundet.  

Læs mereEt seminar om hjertekontakt

I januar 2018 blev Minds of Us hyret til at lede Heart-Contact's første seminar på dansk jord, i Nordjyllands Farsø. Formålet med weekenden var at komme tæt på, få bugt med dårlige vaner og udforske intuitionen. 

Læs mereFeedwork med vokseværk

Minds of Us' team har arbejdet med Feedwork ved flere lejligheder, hvor en af dem var Elevate 2017, en internationalt anerkendt konference om personlig udvikling.

Læs mereElevate med Gary Vaynerchuk

I både 2016 og 2017 hjalp Minds of Us med afvikle Elevate, en årlig konference om personlig udvikling, som afholdes af Catalystic Events i hele norden. Formålet var at give deltagerne værktøjer til at præstere på topniveau både privat og i erhverv. 

Læs mere